Vándorút

FSZK logo

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft-hez benyújtott sikeres pályázatunk célja tapasztalatcsere klienseink és segítőik számára. Intézménylátogatásokat szervezünk, ahová elvisszük tapasztalatainkat, tudásunkat, termékeinket, és remélhetőleg új módszerekkel, ismeretekkel térünk haza.

A projekt másik eleme az intézményben megvalósuló képzéssorozat, mely az elmélet és gyakorlati tapasztalás összehangolását célozza meg.

 

A projekt sikeresen zárult 2015. május 31-én

Meglátogattuk  a kiskőrösi, debreceni, gödi, és győri partnerintézményeket közös munka-,szabadidős-, és kulturális foglalkozáson vettünk részt az ottani ellátottakkal. Emellett volt időnk a környék nevezetességeivel, természeti környezetével megismerkedni. Az utazások sokáig tartó feltöltődést, és hasznos tapasztalatok szerzését adták.

Pécsi Rita neveléskutató előadásain rendkívül sok érdeklődő volt. Az előadásokon hallottak kiválóan hasznosíthatók mind munkánk során, mind a családi, szülői nevelés területén.

A záró és nyitóprogramok igazi ünnepi hangulatot kínáltak, ahol terített asztal mellett lehetőség nyílt a szülők, nevelők és ellátottak számára az összetartozás élményének megtapasztalására. Koncert és jó hangulatú táncdélután fejezte be a projektsorozatot.

 

Köszönjük az FSZK támogatását!

 

 

Oszd meg!