“Neked munka-nekem álom”

Neked munka, nekem álom!

A DDKK Zrt-nél vehettünk részt az álommunkán Bischofné Teri és Sértő Csaba kíséretében. Az ÉFESZI-nél hallottunk a lehetőségről, mivel minket a közlekedés, buszok, vonatok érdekelnek, ezért örömmel hallottuk, hogy a busztársaságnál fogadnak bennünket

Az egyik irodában munkavédelmi oktatásban részesültünk, utána lementünk a szerelőcsarnokba, ahol különböző problémák miatt voltak bent távolsági buszok. Először egy szinte teljesen a vázig csupasz busszal kezdtük a munkát.

A szerelőaknába is bemehettünk, hogy a motort és az alvázat is megnézzük. Nem maradhatott el a kerekek felcsavarozása sem. Majd a busz elején kijöttünk a szerelő aknából. Közben sokat kérdezősködtünk, sok érdekes dolgot tudtunk meg, pl. hogy egy buszra 3 szerelő jut. Sok műhely van egymás mellett, ezt mind végig tudtuk járni. Végül ajándékba pólót kaptunk.

Így telt el ez a nap. Mindenkinek ajánlani tudom, érdemes kipróbálni, ha tényleg álmod van, hátha megvalósul….

Köszönetet szeretnénk mondani azoknak akik ezt elintézték, és segítettek minket. Bischofné Tercsinek, Sértő Csabának, illetve mindazoknak, akik támogatták a programot.  (Kovács Zsolt,  Kelemen Szilveszter)

Oszd meg!